COLLECTIES

Als diamantairs, begrijpen we bij Carigi dat elk juweel onze volledige aandacht verdient. Wij nodigen u uit om deze unieke stukken te verkennen.

 

Verhaal

Carigi heeft haar oorsprong in Antwerpen, de diamantstad van de wereld. Door de jaren heen is het bedrijf flink geëvolueerd. De stuwende kracht hierachter is het huidige hoofd van Carigi, Guy Van Malderen.

Filosofie

Vanaf zijn ontstaan staat Carigi voor perfectie, zeldzaamheid, en schoonheid. Daartoe gebruikt men de beste vakmannen en de mooiste edelstenen. Maar bovenal wenst Carigi te staan voor vertrouwen, eerlijkheid en transparantie.

 

Diamanten

Het begrijpen van diamanten, de meest nobele van alle edelstenen, is een vaardigheid die niet aangeleerd kan worden in boeken of zelfs cursussen. Het komt met jaren van ervaring en kennis, aangeleerd door ijver en toewijding aan het vak.

Vakmanschap

Buitengewoon vakmanschap is verweven met de collectie van Carigi, het is het kenmerk van het huis. Van het eerste ontwerp tot het uiteindelijke meesterwerk, vakmanschap is de rode draad die gevolgd wordt.

Ontwerp

Bij Carigi laten wij ons inspireren door het leven, door een steeds veranderende wereld, door wat ons elke dag weer omringd, en bovenal, door diamanten.